9903..0203


    aktiviti MALAM MAJLIS

    Share
    medde
    medde

    Posts : 6
    Join date : 2009-02-15
    Age : 31

    Re: aktiviti MALAM MAJLIS

    Post  medde on Sat May 02, 2009 3:22 pm

    Admin wrote:my shortlists


    1- performance
    2- award
    3- lucky draw
    4- montage
    5- photo session
    6- satu lagi kita buat game 'true and dare' - cara dia:

    1. pick a name, go to stage
    2. pick a question from pot
    3. answer dat question...n explain your answer..easy


    cth soklan, bila kali pertama tengok blu? kenapa start tengok..? Wink cth je la...takkan nk buat soklan cmtu hehe


    ni aku pnah main ni,tp biar pecah di perut x pcah di mulut la...haha...buleh2 kiss
    Admin
    Admin
    .
    .

    Posts : 170
    Join date : 2009-02-08
    Age : 33

    Re: aktiviti MALAM MAJLIS

    Post  Admin on Sun May 03, 2009 12:29 pm

    medde wrote:
    Admin wrote:my shortlists


    1- performance
    2- award
    3- lucky draw
    4- montage
    5- photo session
    6- satu lagi kita buat game 'true and dare' - cara dia:

    1. pick a name, go to stage
    2. pick a question from pot
    3. answer dat question...n explain your answer..easy


    cth soklan, bila kali pertama tengok blu? kenapa start tengok..? Wink cth je la...takkan nk buat soklan cmtu hehe


    ni aku pnah main ni,tp biar pecah di perut x pcah di mulut la...haha...buleh2 kiss


    hahaa..mmber aku kena soklan ni la...dia jawab form 2 hahahaha..nawok apah
    eRMiRia
    eRMiRia
    Moderator
    Moderator

    Posts : 36
    Join date : 2009-02-14
    Age : 33
    Location : Dungun, Terengganu

    Re: aktiviti MALAM MAJLIS

    Post  eRMiRia on Sun May 03, 2009 11:24 pm

    alien monkey huhu..
    dah abes exam ke semua ni..mcm mn ni?aku nk booked utk grand dinner ni...cepat2 lah cnfrm kan seme nyer..aku sebagai tuan rumah nk prepare pape yg patut ni...chewwaaah..... :thumbup
    :
    Admin
    Admin
    .
    .

    Posts : 170
    Join date : 2009-02-08
    Age : 33

    Re: aktiviti MALAM MAJLIS

    Post  Admin on Fri May 08, 2009 4:42 pm

    eRMiRia wrote:alien monkey huhu..
    dah abes exam ke semua ni..mcm mn ni?aku nk booked utk grand dinner ni...cepat2 lah cnfrm kan seme nyer..aku sebagai tuan rumah nk prepare pape yg patut ni...chewwaaah..... :thumbup
    :


    ade mslh ni, awal bulan 7 aku kena g jelebu, nanti aku msg mung amy bile

    Sponsored content

    Re: aktiviti MALAM MAJLIS

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Wed Mar 20, 2019 5:59 pm